SOEP
dagverse soep (3.5€)
BROODJE
cottage cheese met gerookte ham (4€)
panini tomaat mozzarella (4€)
PASTA
pasta bolognaise (8.5€)
pasta pesto (8.5€)
DAGSCHOTEL
inspiratie van de dag (11€)

volledig menu >>
We zijn blij u te kunnen aankondigen dat de werking van Elan zal wijzijgen ! 
Vanaf maandag 4 april zullen de lokalen en uitrusting van onze vestiging in het teken staan van de cateringdienst van Groot Eiland!

Maar geen zorgen! De heerlijke producten die wij gewoonlijk aanbieden, zullen nog steeds verkrijgbaar zijn in Elan Street (zelfde adres) !

Wij willen onze klanten bedanken voor hun loyaliteit door de jaren heen!
Het zal  nog steeds mogelijk zijn om een tafel voor maximaal 20 personen te reserveren voor vergaderingen. 

Tot ziens in Elan Street!


Open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 15u 

Elan is een no-nonsense werkervaringsproject horeca in de buurt van het Noordstation.

Wekelijks oefenen een 14-tal werknemers in opleiding er op een aanbod van soepen, broodjes, snacks, pasta’s, dagschotels en desserten. Aan de straatkant bots je op Elan street – de broodjesbar waar je van 8u30 tot 15u terecht kan voor een artisanaal belegd broodje, Fair Trade koffie of een sapje van de week.

De nadruk ligt er op groenten en versheid maar carnivoren komen er ook aan hun trekken. Inspiratiebronnen zijn seizoenen, de vele windstreken van herkomst van de medewerkers en kliekjes die aansporen tot het zero waste principe. Vanuit Elan trekt een deel van de ploeg er ook wekelijks op uit voor het verzorgen van caterings en leveringen allerhande. Creatief street-en fingerfood, kleurrijke buffetten en lustopwekkende walking dinners zijn intussen een handelsmerk voor een trouw klantenbestand
 
Hoe meer klanten, hoe meer automatisatie, hoe meer tempo in het regulierecircuit waarin onze mensen in transit later zullen doorstromen.